Colofon

Door de ogen van Monet wordt aangeboden door een kerngroep van Zaanse culturele organisaties en de Gemeente Zaanstad. Daarnaast zijn er tal van individuen, organisaties en initiatieven die zich hebben aangesloten bij de viering van het 150-jarig jubileum van het bezoek van Monet aan de Zaanstreek.

De volgende organisaties maken deel uit van de kerngroep:

– Gemeentearchief Zaanstad
– Marketing Zaanstreek
– Stichting Monet in Zaandam
– Het Zaans Museum
– Stichting Fluxus
– Cultureel Centrum Bullekerk
– BIZ Zaanstad

Het campagnebeeld is geproduceerd in opdracht van Marketing Zaanstreek.

De website wordt beheerd door het Zaans Museum.

Schilderijen, foto’s en overig beeldmateriaal mogen niet worden gebruikt zonder nadrukkelijke toestemming.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Cover reisgids Monet

logo's Zaans Museum en Gemeente archief Zaanstad