Herfstvakantie – Een wereld vol chocolade!

16 t/m 31 oktober, doorlopend

Chocola, vrijwel iedereen is er gek op! Deze herfstvakantie neemt het Zaans Museum jou mee op ontdekkingstocht door de wereld van cacao. Wat is er allemaal nodig voordat jouw favoriete reep in de supermarkt ligt? En waar komen al die bonen eigenlijk vandaan? Tijdens jouw bezoek ontmoet je choco-experts en ontdek je de échte waarde van chocolade. Natuurlijk mag je ook even proeven. Mmm!

Binnenkort start de ticketverkoop

Blijf op de hoogte, meld je aan voor de nieuwsbrief