Pride Night at the Museum

Vrijdag 31 mei 2024, 20:00 uur

Ook dit jaar opent het Zaans Museum op de aftrap van de ZaanPride ’s avonds de deuren voor een bijzonder programma.

We vieren inmiddels 5 jaar ZaanPride. Deze editie in het museum is een community avond met als special guest DonnaTella Vergatsie. In de museumzalen wordt een kleurrijke woordkunstavond in het thema Celebrate Diversity georganiseerd door stadsdichter Lisa van Tongeren & Niels van der Veen.

Graag zelf een bijdrage leveren aan de woordkunstavond? Hieronder vind je meer informatie over de voorbereidende poëzieworkshops. Ondertussen staat het MuseumCafé bol van de bordspellen onder leiding van Café Pride.

Wanneer: 31 mei 2024, 20:00 – 22:00 uur (inloop 19:30 uur)
Locatie: Zaans Museum

Laat ons weten of je komt via het Pride Night at the Museum event op Facebook.

De Zaanse Regenboogweek is van 31 mei tot en met 8 juni.
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens ZaanPride? Bekijk hier het hele programma.

ZaanPride 2024

Woordkunst Workshops

Vrijdag 17 mei in de Bieb Zaandam

Wil je graag deelnemen aan de woordkunstavond maar heb je nog nooit voorgedragen voor publiek? Of kun je wel wat hulp gebruiken met hoe je jouw verhaal wilt vertellen? Doe dan mee aan de gratis woordkunstworkshops, georganiseerd door de Zaanse Regenboog.

Workshop vrijdag 24 mei
19:30 – 21:00 uur
De Bieb Zaandam | Westzijde 170a, Zaandam

Aanmelden kan via de Zaanse Regenboog:
info@dezaanseregenboog.nl

De Zaanse Regenboog

Blijf op de hoogte, meld je aan voor de nieuwsbrief