Vaartocht – Ode aan de Kalverpolder

16 juni, 24 juli, 11 augustus 2021
10:30 tot 12:00 uur

Kunstenaars als Monet laten zich al eeuwenlang inspireren door het iconische Zaanse landschap. Vaar met ons mee en ga samen met een ervaren gids op ontdekkingstocht door de prachtige Kalverpolder.

In dit unieke gebied wemelt het van de planten en dieren. Daarom zijn er tijdens de vaartocht ook verrekijkers beschikbaar, zodat ook jij in staat bent om de plaatselijke fauna te spotten. Daarnaast ontvangt elke deelnemer het tekenboekje ‘Tekenen van Landschap’.

Kosten: Volwassene €15 | Kinderen (4-17 jaar) €12 | Museumkaarthouders €9

Vaartocht Kalverpolder is inclusief vaartocht, bezoek aan het Zaans Museum en het tekenboekje ‘Tekenen van Landschap’.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor de nieuwsbrief